Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Playoffs Heren 1 Zaterdag 4 mei 17:45

Op zaterdag 4 mei spelen de heren van CobraNova de play-offs tegen Lokomotief Rijswijk. Het is de eerste wedstrijd in de play-offs. De wedstrijd wordt gespeeld in het Forum Kwadraat. We hopen op een volle zaal waar de spelers van beide teams hun beste spel kunnen laten zien! Klinkt goed toch?

De zaal is open vanaf 17.00 u. Om 17.45 u begint de wedstrijd. Bij binnenkomst krijg je een lootje. In de rust van de wedstrijd worden 5 mensen uitgeloot om op het veld deel te nemen aan een schietwedstrijd: vanaf de middellijn naar de basket. Scoor je? Dan win je, naast eeuwige roem in de club, ook nog eens 50 euro!
En uiteraard zijn er hapjes!

Dus: kom kijken, kom juichen, kom genieten. Neem je ouders mee, je vrienden, je oma en je buurvrouw. Iedereen is welkom!
Tot op 4 mei!

Cobranova Basketball © 2016