Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Wedstrijd Orange Lions

Op vrijdag 14 september 2018 spelen de Orange Lions tegen Hongarije in de kwalificatiereeks voor het WK. Het is de eerste wedstrijd van de laatste poulefase. De wedstrijd wordt gespeeld in het Topsportcentrum Almere. Een mooie kans om erbij te kunnen zijn.

Vanuit CobraNova willen wij de tickets en busvervoer regelen, zodat we daar gezamenlijk naar toe kunnen gaan.

De kosten bedragen circa. € 31,00 per persoon voor volwassenen en € 24,00 per persoon voor jeugd t/m 16 jaar. Hoe meer mensen er mee gaan, hoe meer we de kosten kunnen drukken.

Lijkt dit je wel wat? Dan horen we graag voor 6 augustus of je hier gebruik van wil maken en met hoeveel personen je komt. Familie, vrienden, de buurvrouw, iedereen mag mee! Bij voldoende animo gaan we naar Almere om de Lions live in actie te zien!

Na 6 augustus bekijken we of het door kan gaan. Je krijgt dan te horen wat de daadwerkelijke kosten zijn en hoe de betaling in zijn werk gaat. Vooralsnog gaan we uit van een bus met plaats voor 43 personen. De bus vertrekt rond 18:00 uur bij het Forum Kwadraat.

Meld je zo snel mogelijk aan via activiteitencommissie@cobranova.nl. Vermeld hierbij je naam, je team, wie je meeneemt en of deze persoon boven of onder de 16 jaar is. Wij hebben er zin in!

Cobranova Basketball © 2016