Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Speler van de week : Rebecca Newman

Deze zaterdag stond er wederom een zeer belangrijke wedstrijd op het programma voor onze mannen van CobraNova HS1. Iedere 2 punten zijn meer dan welkom en nodig voor lijfsbehoud in de Promotiedivisie. Bij deze mooie wedstrijd mocht Rebecca Newman speelster uit de X10-3 aantreden als speler van de week. Rebecca vond het super spannend om tijdens de wedstrijd op de bank van de heren te mogen zitten. Ook de tactische tips in de kleedkamer waren heel interessant. Rebecca gaf wel aan dat ze bepaalde woorden niet helemaal had begrepen. Rebecca is bij de peanuts van CobraNova begonnen met haar basketbalcarrière. Bij de start van dit seizoen mocht ze samen met nog 11 andere kids het team X10-3 gaan vormen. Rebecca is een jongedame die iedere training en wedstrijd hard werkt. Iedere aanwijzing van haar trainers / coaches volgt ze op. Rebecca verdedigt hard want dat is wat de trainers iedere keer weer meegeven als ze de wedstrijd ingaan.
In de pauze van de wedstrijd mocht Rebecca leuke items in ontvangst nemen. De felbegeerde mok, oorkonde en NBA pop. Vervolgens heeft Rebecca haar vader mogen helpen bij het winnen van een mooi shirt van de Spurs.
Met de winst van de heren en daarmee 2 heel belangrijke punten kunnen we terugkijken op wederom een geslaagde basketbalavond in Forum Kwadraat. Rebecca is weer een mooie ervaring rijker.
Volgende thuiswedstrijd van onze mannen is op zaterdag 7 april 2018 om 18:00 uur tegen BS Leiden 2. Dit beloofd wederom een spannende wedstrijd te worden met opnieuw een speler van de week. We willen jullie dan ook allemaal weer uitnodigen om plaats te nemen op de tribunes.

Bij de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op zaterdag 21 april 2018 om 18:00 uur tegen de buren uit Rijswijk zijn alle spelers van de week van dit seizoen uitgenodigd om in tenue bij de wedstrijd aanwezig te zijn. CobraNova – Lokomotief beloofd zoals altijd een spektakel te worden.

Cobranova Basketball © 2016