Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Speler van de week: Steef Leenman

Zaterdag 1 april stond de laatste thuiswedstrijd voor de heren senioren 1 van CobraNova voor dit seizoen op het programma. Een wedstrijd tegen de koploper in de promotiedivisie Solar systemen Grasshoppers uit Katwijk. Geen onbekend team met veel spelers die elkaar al jaren kennen. Met een goed gevulde tribune werd de wedstrijd goed gestart. Met veel vechtlust wisten onze heren zich een paar keer terug in de wedstrijd te vechten. Helaas was dit niet genoeg om de Katwijkers met een nederlaag huiswaarts te sturen. Steef Leenman uit de XU12-1 was de speler van de week. Steef Leenman ooit begonnen bij de peanuts en zijn eerste wedstrijden bij de XU10 gespeeld is nu een vaste waarde in het team van coach Bart. Als big man weet Steef veel rebounds te pakken. Steef heeft zichtbaar genoten van het feit dat hij de speler van de week was. In de pauze mocht Steef de welbekende CobraNova cap, oorkonde en mok in ontvangst nemen.
Hiermee is er een einde gekomen aan de thuiswedstrijden van heren 1 voor het seizoen 2016 – 2017. We gaan ons weer opmaken voor een nieuw seizoen. Het volgende seizoen zullen we de traditie van Speler van de Week uiteraard weer voortzetten.

Op zaterdag 13 mei zal er nog een mooie basketbaldag zijn met alle leden van CobraNova. Hopelijk zien we jullie daar allemaal weer terug.

 

Cobranova Basketball © 2016