Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Jumboplaatjes van onze leden

Beste leden van CobraNova,

Zoals jullie allemaal weten hebben wij gebruik gemaakt van een unieke kans die door JUMBO Voorburg aan onze mooie club is aangeboden. Een echt basketballplaatjesboek van CobraNova.  Een aantal weken geleden zijn een groot deel van jullie op de foto gegaan. Deze foto’s zijn nu verwerkt in een heel mooi verzamelboek. Ieder lid dat gefotografeerd is krijgt een gratis gepersonaliseerd boek aangeboden van JUMBO Voorburg. Deze boeken zullen komende week aan de diverse teams uitgedeeld worden. De boeken voor de mannen van heren 1 zullen met een fotomoment voor de wedstrijd van zaterdag 29-10-2016 om 18:00 uur tegen Groene Uilen uitgereikt worden.

Vanaf woensdag 26 oktober 2016 kan er gestart worden met verzamelen van je eigen plaatje en natuurlijk de plaatjes van andere leden van de club. Bij iedere €15,00 aan boodschappen bij JUMBO Voorburg kan je kiezen voor een pakje basketballplaatjes van CobraNovajumboactie. Over een aantal weken zullen we ook een ruilmoment inruimen zodat iedereen zijn boek vol kan krijgen.

Allemaal heel veel verzamelplezier en laat even weten aan de jeugdcoördinator dat jij je boek vol hebt. Misschien ben jij wel de eerste van de club. Hier gaan we uiteraard aandacht aan besteden.

Voor de zekerheid. JUMBO Voorburg is gevestigd  aan de Koningin Julianalaan 370.

De openingstijden zijn op maandag tm zaterdag 08:00 – 22:00 uur en op zondag 10:00 – 19:00 uur

Cobranova Basketball © 2016