Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Update Coronavirus 2

Beste leden en ouders/verzorgers,

Vanmiddag heeft de regering nieuwe maatregelen bekend gemaakt in de bestrijding tegen de verspreiding van het coronavirus. Dit betekent dat vanaf morgen o.a. sportverenigingen, scholen en horeca gesloten zijn tot 6 april.
CobraNova volgt deze maatregelen, waarmee de trainingen, wedstrijden en andere geplande verenigingsactiviteiten zijn afgelast in deze periode. We snappen dat het vervelend is, dat er niet kan worden gebasketbald, maar ieders gezondheid is nu even belangrijker.

Het bericht van de Dutch Basketball League, dat alle wedstrijden tot 1 mei niet doorgaan is niet van toepassing op CobraNova. Deze regel geldt alleen voor de teams die in de eredivisie spelen. Ons heren 1 en dames 1 team speelt niet op dit niveau.

Voor vragen kun je het bestuur altijd even mailen via bestuur@cobranova.nl. We houden jullie op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen.

Het bestuur van CobraNova
Gerald Homan, Rogillio Sewrattan, Tanja Stoetzer en Jeannette Pannekoekt

Cobranova Basketball © 2016