Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Winnen met IJM

Mogelijk is het al opgevallen dat Dames 1 en Heren 1 in mooie nieuwe trainingspakken lopen? In totaal 24 mooie trainingspakken op maat. Met een goed verhaal.

 

Ze zijn mede mogelijk gemaakt door Harro Messelink, co-owner voetbalshop.nl, en Pieter Kranenburg, mede-eigenaar Craftsmen. Beiden zijn Business Partner bij International Justice Mission, IJM: het witte logo dat op de achterkant van de trainingspakken pronkt.

IJM zet zich in tegen moderne slavernij en mensenhandel. Er leven meer dan 40 miljoen mensen in slavernij, meer dan in de trans-atlantische slavenhandeltijd (tussen 1525 en 1867). 

De stichting helpt overheden om hun rechtssysteem te versterken. Daders te berechten. Slachtoffers te bevrijden en levens te herstellen. Denk hierbij aan slavernij, gedwongen prostitutie en cyberseks. 

Inmiddels heeft IJM al 49.000 mensen kunnen bevrijden uit deze en andere gewelddadige omstandigheden. Een goed begin, maar de strijd is nog niet gestreden. Op naar de overwinning. Een menswaardig bestaan. In vrijheid en goede gezondheid. 

Meer weten over het werk van IJM? Kijk de korte video met bekende Nederlanders of bezoek de website. Een donatie doen voor dit bijzondere werk? Dat kan hier

Cobranova Basketball © 2016