Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Let’s go Cobra!

In een team ben je niet alleen maar aan het sporten. Je doet ook waardevolle persoonlijke vaardigheden op. In een team leer je samenwerken. Leer je door te zetten. Je leert jezelf beter kennen en je leert om elkaars sterke punten te waarderen. Wat de een niet kan, kan de ander.
En dat begint al bij de jeugd.

Bij CobraNova zit samenwerken in het DNA. Samen bouwen wij onze vereniging. Vrijwilligers, spelers, coaches en sponsoren. Voor nu en voor de toekomst.
Gelukkig is CobraNova niet de enige die hier zo over denkt. Onze jarenlange sponsor Paagman is hier al jaren van overtuigd. En sinds dit seizoen hebben we een aantal andere bedrijven bereid gevonden deze visie met ons te delen: Craftsmen, Zwinq en Exercise. Stuk voor stuk bedrijven die teamsport een warm hart toedragen en die zich met CobraNova verbonden voelen. We hopen met deze prachtige bedrijven nog lang te mogen samenwerken.

De sponsoren hebben onlangs dames 1 en heren 1 in het nieuw gestoken. Zodat iedereen kan zien dat wij onze successen samen behalen.

Let’s go Cobra!

 

Cobranova Basketball © 2016