Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

U14-1 Prep Toernooi

Gisteren had U14-1 een Prep toernooi bij basketbalvereniging VSV Marathon in Vlissingen. Een mooie kans voor het team om elkaar (beter) te leren kennen en om alvast een keer met elkaar te spelen. Tegelijkertijd konden ze kennis maken met een aantal teams uit de competitie van het aankomende seizoen (2e divisie). Rotterdam Basketbal U14-1 (Eredivisie) konden ze helaas niet verslaan, maar van de overige teams (2e divisie) hebben ze gewonnen. Een verdiende 2e plaats! Het was een eindje rijden, maar een zeer geslaagde dag.

Ook zin in een toernooi? Geef het aan bij de activiteitencommissie of kijk zelf of je een leuk toernooi kunt vinden en meld dit bij de activiteitencommissie. Wij kijken dan of het in te vullen is.

Cobranova Basketball © 2016