Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Speler van de week : Sara Princen

Zaterdag 07-04-2018 stond de zeer belangrijke wedstrijd tegen Leiden op het programma. Een wedstrijd waar winst van groot belang was mede gezien het feit dat
Leiden een directe concurrent is voor lijfsbehoud in de promotiedivisie. Deze zaterdag mocht Sara Princen van de X10-3 het team van CobraNova vergezellen als speler van de week. Een beetje bibbers bij aanvang van de wedstrijd maar die waren al snel verdwenen. Sara voelde zich erg thuis op de bank. Sara speelt dit jaar voor het eerst basketbal in het team van CobraNova X10-3. Sara is een stille kracht in het team. Een dametje van weinig woorden maar wel van veel daden. Het is voor de trainers een genot om met haar te mogen werken. Iedere opdracht wordt trouw door Sara uitgevoerd. Buiten de trainingen is Sara ook heel regelmatig op een basketbalveldje te vinden. Extra oefenen op de stof die ze tijdens de trainingen aangeboden heeft gekregen. Het virus is overgeslagen naar haar zusje Inez die haar beste beentje voorzet bij de peanuts. De wedstrijd was zeer spannend en de felbegeerde punten zijn in Voorburg gebleven. In de pauze heeft Sara haar gadgets en oorkonde in ontvangst mogen nemen.

Met nog 1 wedstrijd te gaan in de competitie lijkt CobraNova veilig. De laatste wedstrijd van het seizoen is een echte burenruzie tegen Lokomotief Rijswijk. Voor Lokomotief kan het nog van belang zijn voor de final 4. Alle spelers van de week van het seizoen 2017 – 2018 zullen bij de wedstrijd op 21-04-2018 om 18:00 uur in het Forum Kwadraat aanwezig zijn. Hierbij zijn jullie uiteraard ook allemaal uitgenodigd om bij dit spektakelstuk aanwezig te zijn.

Cobranova Basketball © 2016