Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Seizoensopening 2017 – 2018

Na een break van 3 maanden zijn de trainingen bij Basketbalvereniging CobraNova weer in volle gang. De selecties van de diverse teams zijn rond of bijna rond. Een mooie gelegenheid om met de hele club het nieuwe seizoen welkom te heten in de vorm van een seizoensopening met diverse activiteiten. Onder de bezielende leiding van de dames en heren van de eerste senioren teams is er voor de jeugd van U10 tm U16 een clinic georganiseerd. Met ruim 50 leden mogen we spreken van een mooie opkomst. Om 14:00 uur was de zaal al aardig vol gelopen. Onze jeugd werd zeer gemotiveerd door onze senioren. Menig zweetpareltje werd weggeveegd door zowel jong als oud. Na 3 ronden kon er genoten worden van een heerlijk bekertje limo en een stuk fruit. Om 15:30 uur werd de clinic afgesloten met een groepsfoto van alle deelnemers samen met de dames van dames 1 en de heren van heren 1. Iedereen heel hartelijk bedankt voor jullie inzet en motivatie. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Om 16:00 uur was het de beurt aan U18 en ouder. In een onderling mix toernooi werd er de nodige strijd tussen de teams geleverd. Het fanatisme droop er samen met de nodige zweetdruppels vanaf.

Om 17:30 uur was de zaal omgebouwd voor de laatste oefenwedstrijd van dit voorseizoen voor de mannen van CobraNova heren 1. Op papier een mooie wedstrijd tegen de kampioenen in de promotiedivisie van vorig seizoen. Landslake Lions was in een kleine formatie afgereisd naar Voorburg. Met basketbal van wisselend niveau werd de wedstrijd helaas met verlies voor CobraNova afgesloten.

We kunnen terugkijken op een geslaagde seizoensopening. Langs deze weg willen we alle vrijwilligers binnen de vereniging bedanken voor jullie betrokkenheid. Voor deze geslaagde dag nogmaals dank naar de vrouwen en mannen van onze 1e seniorenteams.

Aanstaande zaterdag 16-09-2017 om 18:00 uur staat de eerste competitiewedstrijd voor heren senioren 1 op het programma. Het betreft meteen een kraker uit de regio. Grasshoppers zullen in het Forum Kwadraat ontvangen worden. Hierbij nodigen wij jullie uit om onze mannen te steunen.

Om 20:00 uur volgt de eerste wedstrijd van onze dames 1 in de landelijke 2e divisie. De dames treden aan tegen Utrecht Bulls dames 1. Ook onze dames verlangen naar jullie steun.

Dus zaterdag 16-09-2017 hopen we jullie weer allemaal in het Forum Kwadraat te mogen verwelkomen.

De activiteitencommissie CobraNova

Cobranova Basketball © 2016