Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Wijzigingen teamnamen en wedstrijden

De NBB is overgestapt van ISS naar Sportlink voor het plannen van wedstrijden en bijhouden van leden. Dat is een flinke klus waar nog druk aan gewerkt wordt om op tijd klaar te zijn voor het komende seizoen.
Met Sportlink wordt een vergelijkbare koppeling gemaakt. Deze zal pas in de 2e helft van augustus tot stand komen, vanwege prioriteiten bij sportlink. Daarna zijn de gegevens weer als vanouds op deze site te bekijken.

Wijzigingen teamnamen:
Voorheen waren de jongensteam ‘J’ en de meisjesteam ‘M’. Vanaf heden krijgt een jongensteam de letter ‘M’ (mannen) en een meisjesteam de letter ‘V’ (vrouwen). Gemengd blijft ‘X’, de senioren (voorheen: HS1, DS1) heten nu MSE (mannen senioren) of VSE (vrouwen senioren).

Cobranova Basketball © 2016