Basketball vereniging voor Leidschendam-Voorburg

Seizoensafsluiting 13 mei verslag

Beste leden en vrijwilligers CobraNova,

Met de hitte van de afgelopen dagen lijkt het alweer zolang geleden dat we  te elkaar hebben mogen genieten van een onvergetelijke afsluitdag op zaterdag 13 mei. Met ruim 150 inschrijvingen kunnen we terugkijken op een mooie clubdag waar jong en oud ruim vertegenwoordigd waren. Een gevarieerd programma met heel veel basketbal in de vorm van een mixtoernooi, dunkcontest en driepuntscontest  daarna de huldigingen van de kampioenen, een wedstrijd tussen de Old Stars en Now Stars en eindigend met een heerlijk buffet dat mede mogelijk is gemaakt door een anonieme donor. Verder willen we langs deze weg nogmaals Dierenkliniek Leidschendam / kattenpension Petport voor de bijdrage voor deze dag bedanken.

Kortom kunnen we zeggen dat een mooi basketbalseizoen met een mooi basketbalfeest is afgesloten. De trainingen zijn ondertussen ook gestopt. Blijft er nog een bijeenkomst voor dit seizoen over. Op dinsdag 13 juni om 19:30 uur in het Forum Kwadraat de algemene ledenvergadering. Laat ook hier zien dat we een vereniging zijn.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn alweer in volle gang. We wensen iedereen dan ook een fijne vakantie toe en hopen jullie bij de seizoensopening weer in grote getallen te zien.

De activiteitencommissie

Cobranova Basketball © 2016