Basketball vereniging voor Leidschendam-Voorburg

Speler van de week: Amber Attema

Zaterdag 4 februari 2017 om 18:00 uur stond er wederom een zeer belangrijke wedstrijd voor ons eerste herenteam op het programma. Helaas moesten we Erik Goudswaard en Rogillio Sewrattan i.v.m. blessures missen. In de race voor de vierde plek in de promotiedivisie is eigenlijk iedere wedstrijd een finale. CobraNova moet alles winnen en de concurrenten moeten punten laten liggen. Op de bank hadden we deze week Amber Attema uit de XU10-1 die speler van de week mocht zijn. Amber speelt dit jaar voor het 2e jaar in de XU10. Amber is gestart bij de peanuts bij coach Maurits. Dit vertelde ze dan ook vol trots toen ze Maurits in de zaal zag. Nu mag ze het team van coach Sander versterken met haar enthousiasme, onuitputtelijke energie en haar altijd mooie lach. Op het moment dat de bank een beetje stilletjes werd omdat onze mannen het weer onnodig spannend maakten hoorde de zaal de stem van Amber om vervolgens de hele bank weer in beweging te krijgen en daarmee de mannen op het veld. In de rust heeft Amber de felbegeerde attributen van speler van de week in ontvangst mogen nemen.  Volgende week moeten onze mannen op bezoek bij Groene Uilen. Een directe concurrent voor de vierde plek. Hopelijk is Erik Goudswaard dan weer hersteld en speelklaar want bij deze wedstrijd zullen we Chip Jones i.v.m. een schorsing moeten missen.


Volgende thuiswedstrijd waar we jullie support weer hard nodig zullen hebben is op 4 maart om 18:00 uur in de burenruzie met Lokomotief. Kom op tijd want tijdens deze wedstrijden is de zaal altijd goed gevuld en de spanning te snijden.

Cobranova Basketball © 2016