Basketball vereniging voor Leidschendam-Voorburg

Rabobank ClubKasCampagne

Als CobraNova lid willen we je graag vragen om je club te helpen bij het verzamelen van sponsorinkomsten. Lees hieronder hoe je ons kan helpen.

Hebben jij of je ouders een rekening bij de Rabobank? Lees dan verder hoe je in September bij de Rabobank ClubKasCampagne op CobraNova kan stemmen. Met de stemmen van jou en je mede-cobranova leden ontvangt de club een bedrag aan sponsorinkomsten. Zo help je ons (en jezelf) om de contributie zo laag mogelijk te kunnen houden.


Rabobank ClubKasCampagne

Bij de Rabobank ClubKasCampagne bepalen Rabobank klanten en leden welke verenigingen en clubs een sponsorbijdrage krijgen en hoe hoog dat bedrag is. Eén keer per jaar stemmen deze klanten en leden op de vereniging(en) en club(s) die zij een warm hart toedragen. Iedere klant krijgt drie stemmen, leden zelfs vijf. Daarnaast mogen leden een dubbele stem uitbrengen, door maximaal twee keer op dezelfde vereniging te stemmen. Het totale bedrag dat Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer beschikbaar stelt voor de ClubKasCampagne wordt gedeeld door het aantal stemmen. Hoe meer stemmen voor de vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat!

Deelnemende verenigingen kunnen hun eigen achterban mobiliseren om zoveel mogelijk stemmen te krijgen. Samen bereik je tenslotte meer, dat is het idee!

Stemperiode

Stemperiode is reeds verlopen.

Dit seizoen hebben we €405 opgehaald.

Rabobank Week van de Cooperatie

Rabobank Week van de Cooperatie

Cobranova Basketball © 2016