Basketball vereniging voor Leidschendam-Voorburg

Speler van de week: Steven Zeegers

Zaterdag 21 januari 2017 om 18:00 uur stond de eerste thuiswedstrijd van heren senioren 1 in het nieuwe jaar op het programma. Een spannende en zeer belangrijke wedstrijd om aansluiting te houden voor de 4e plek in de promodivisie. Tijdens deze wedstrijd werd Steven Zeegers van de XU12-1 in het zonnetje gezet als speler van de week. Steven is alweer een aantal jaren geleden gestart bij het peanutbasketbal. Daarna naar de XU10-1 en nu uitkomend voor de XU12-1 van CobraNova. Steven is het voorbeeld van een speler die er altijd is en heel gretig basketbalt. De wedstrijd van de heren starte zeer voortvarend en alle hoop en vertrouwen was aanwezig dat dit de doorbraak kon worden in een reeks van nederlagen. Helaas na 40 minuten speeltijd was de eindstand 70 – 79. De felbegeerde punten zijn helaas naar Groningen gegaan. Steven heeft desondanks mogen genieten van zijn verkiezing tot speler van de week. Uit handen van de secretaris van CobraNova Sandra heeft Steven de mooie herinneringen van speler van de week mogen ontvangen.


Zaterdag 28-01-2017 zullen onze mannen in een uitwedstrijd aantreden tegen New Stars. Wederom een belangrijke wedstrijd om punten te vergaren. Op zaterdag 4 februari om 18:00 uur is de volgende thuiswedstrijd. De heren van Punch uit Delft komen dan op bezoek en dan zal er weer een nieuwe speler van de week zijn.

Cobranova Basketball © 2016