Basketball vereniging in Leidschendam-Voorburg

Belangrijke mededeling seizoensopening

CobraNova-plaatjes sparen bij JUMBO!
Jumbo Voorburg heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. In overleg met Jumbo is ervoor gekozen om binnen onze club alle leden/teams mee te laten draaien in deze plaatjesactie.
De droom van onze leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en je teamgenoten zijn volgend jaar verkrijgbaar bij de Jumbo in Voorburg. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.
Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op 10 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden is onderstaand schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!
Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.
Mis deze unieke kans niet!

Ook zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden deze dag met als afsluiting een oefenwedstrijd van Heren 1. Wij willen graag met alle leden het seizoen openen.
Meld je aan via activiteitencommissie@cobranova.nl

Cobranova Basketball © 2016